Een social media campagne opzetten

Of het nu gaat om het genereren van relevante leads of het versterken van je naamsbekendheid online, wij hebben hier meer dan genoeg ervaring mee. Afhankelijk van je doel én doelgroep selecteren wij de juiste kanalen en zetten we een gedegen social media plan op.

Direct hulp inschakelen

Social Media campagnes & remarketing

Kies de juiste kanalen

De kanalen de wij inzetten voor campagnes zijn heel divers. Denk aan het adverteren op Instagram, Facebook, LinkedIn en Google, maar ook andere kanalen zoals Quora. Heb je een specifieke doelgroep voor ogen die je wilt bereiken? Wij weten ze voor je te vinden! Ieder kanaal beschikt over eigen targeting opties. Het is dus belangrijk dat we goed voor ogen hebben wie de doelgroep is. Wil je meer bereik genereren onder de doelgroep Gen Z? Dan kan het adverteren op tiktok een optie zijn. Richt je je op Safety Managers uit een bepaalde branche omdat je leads wilt genereren? Dan kan LinkedIn een goede optie zijn.

Vergeet ook remarketing niet!

Remarketing wordt door veel klanten snel vergeten terwijl dit een perfecte strategie is om van je social media campagne een succes te maken. Nu denk je misschien; Wat is remarketing? En wat kan ik ermee? Remarketing is simpel gezegd een online marketing methode om bezoekers van je website of webshop opnieuw te benaderen met beeld-, tekst- of videoadvertenties. Met behulp van remarketing kunnen wij onder andere bezoekers benaderen die producten in de winkelwagen hadden, maar deze nog niet gekocht hebben. Of bezoekers die gestart zijn het invullen van de eerste stap van een aanvraag formulier, maar stap 2 niet voltooid hebben. Veel platformen bieden de mogelijkheid om remarketing in te zetten zoals facebook remarketing, linkedin remarketing of youtube remarketing. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen je om de juiste keuzes te maken.

Bekijk welke campagnes we met succes gelanceerd hebben

Dankzij onze grondige campagne aanpak en vergevorderde kennis van verschillende platformen weten wij van elke social media campagne een succes te maken.

Benieuwd naar de campagnes die we in samenwerking met klanten hebben gelanceerd? Bekijk de case studies op onze website waar we je meer vertellen over een internationale campagne die we hebben opgezet & uitgevoerd voor Henkel of de slimme campagnes die we in samenwerking met PearlPaint Group hebben gelanceerd. De elementen die we gebruiken zijn heel divers. We maken graag gebruik van video’s, infographics en downloads die we overigens in veel campagnes zelf ontwikkelen.

Aan de slag met Team Dogfight Digital

Behoefte aan een team dat frisse campagne ideeën voor je kan realiseren, wel raad weet met het advertentiebeheer van Facebook en ervoor zorgt dat je het effect van je social media campagnes kan meten? Neem gerust contact met ons op zodat we met elkaar kunnen sparren.

    Met welke marketing uitdaging kunnen we je helpen?