Skip to main content

Het bouwen van een nieuwe online identiteit via websites en sociale media.

PearlPaint Group, actief in Nederland en België, ontwikkelt, produceert en levert vloei- en kneedbare merkproducten voor herstellen, beschermen, onderhouden en reinigen. Alle producten zijn ontwikkeld voor specifieke toepassingen in de woon- en werkomgeving, de bouw en de industrie.

PearlPaint Group werkt met een ambitieus en gedreven team aan kwaliteitsmerken waaronder Avis Professional®, Bleko®, Bleko power®, Bolivia Professional®, De Parel®, Rolith Professional®, Trae Lyx® en Verfijn®.

Daarnaast adviseren en assisteren ze klanten bij de promotie en verkoop van hun merkproducten aan gebruikers. Ze ondersteunen gebruikers met kennis en expertise over product keuze en de toepassing van het product. Professionele gebruikers kunnen voor de merkproducten terecht bij groothandels in verf en bouwmaterialen. Consumenten bij de gespecialiseerde verf- en woonwinkels.

CHALLENGE

Branding is belangrijker dan ooit

Potentiële klanten oriënteren online voordat ze gaan kopen. Zaak is om zichtbaar te zijn op plaatsen waar je klanten zich het meest bewegen. Het creëren van online merkbekendheid voor zowel kanaalpartners als eindgebruikers wordt steeds belangrijker in een competitieve omgeving.

Samen met PearlPaint Group bouwen we aan klantloyaliteit op strategisch niveau door online naamsbekendheid te creëren.

PearlPaint Group

400

Producten

7

Merken

1500

Verkooppunten

SOLUTION

Een nieuwe online identiteit opbouwen voor zeven merken door nieuwe websites, aanwezigheid op sociale media en slimme campagnes.

Via online kanalen worden specifieke klantgroepen getarget, wordt de merkbekendheid versterkt en het verkoopresultaat vergroot.

Compleet vernieuwde websites

Social Media management

Video & Fotografie

Het schrijven van blogs

Online advertising

We gaan graag de samenwerking met je aan

Laten we het allerbeste uit elkaar halen. Het begint met het stellen van de juiste vragen.

Close Menu