Wij versnellen jouw groei.

Onze dienstverlening

Uitvoering door online professionals
Praktisch en gericht op resultaat
Altijd transparant in wat we doen

» NEEM CONTACT OP

De wereld blijft in toenemende snelheid veranderen. Nieuwe spelers veroveren bestaande markten. Bestaande spelers veroveren nieuwe markten. Traditionele ketens worden netwerken.

We versnellen groei in een digital-first wereld. We bouwen, testen en lanceren praktische digitale strategieën, innovatieve campagnes, unieke verhalen en alles daaromheen.

In onze samenwerking met klanten gaan creativiteit en digitale mogelijkheden hand in hand. We versterken merken om uiteindelijk de groei van resultaat een versnelling te geven.

Hoe kan Dogfight Digital jou helpen?

Praktische strategieën

Concurrentie is moordend. Vindbaarheid, zowel organisch als betaald, vraagt om een gedegen en strategische aanpak. Trek klanten aan met relevante informatie via verschillende digitale kanalen. Inhoud, vorm en kanalen stemmen we af op de klantreis.

Unieke verhalen

Aandacht vasthouden is lastig, zeker online. Overtuigen op basis van relevante content leidt tot resultaat. Wij promoten jouw merk door ijzersterke online campagnes. SEO, SEA en display advertising; we zetten in wat nodig is om jouw doelstellingen te bereiken.

Innovatieve campagnes

Sociale media kanalen zijn onmisbaar in de online marketingmix. Creativiteit en resultaat komen hier samen. Via verschillende social media kanalen helpen wij jouw boodschap te verspreiden. Daarbij zorgen we voor meer dan een paar likes.

Bouwen, testen en lanceren

Een site, shop of app, de klant bepaalt hoe en wat. Digitaal gebruiksgemak is de minimum norm geworden. Je website is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de online klantenreis. Maak het zo prettig en gemakkelijk mogelijk om zaken met je te doen.

Groei van je business

Interesse omzetten naar resultaat. Het draait uiteindelijk om een aanvraag, reservering of aankoop. Aandacht moet leiden tot groei. Van leads tot en met directe verkoop via digitale media kanalen of online shopping.

Onze aanpak

We denken strategisch en handelen praktisch. We maken gebruik van de mogelijkheden van vandaag. Met ons team van strategen, creatieve marketeers en webdevelopers zijn we de ideale mix om van jouw uitdaging een succes te maken.

We helpen je graag op weg om de juiste keuze te maken. Onze werkwijze is pragmatisch en doelgericht. Je hebt altijd inzicht in wat we doen voor je en wat het resultaat daarvan is.

Advies

Een doordacht voorstel van ons team hoe je volgens ons het beste met jouw online marketing uitdaging verder moet. Het start met het stellen van de juiste vragen.

» NEEM CONTACT OP

Aan de slag

Afhankelijk van het advies en de onderlinge afspraken gaan we aan de slag. Van SEO tot webshop, samen met jou gaan we voor het beste resultaat.

RESULTAATGEDREVEN

Resultaat

We werken transparant en resultaatgericht. Je hebt altijd inzicht in wat we doen en wat het oplevert. Jouw succes is onze ambitie.

ALTIJD INCLUSIEF

We werken graag met jouw samen om groei te versnellen.

Laten we het allerbeste uit elkaar halen. Het begint met het stellen van de juiste vragen.