Marketing in een digitale wereld.

Onze dienstverlening

Uitvoering door online professionals
Praktisch en gericht op resultaat
Altijd transparant in wat we doen

» NEEM CONTACT OP

De wereld blijft in toenemende snelheid veranderen. Nieuwe spelers veroveren bestaande markten. Bestaande spelers veroveren nieuwe markten. Traditionele ketens worden netwerken.

We versnellen groei in een digital-first wereld. We bouwen, testen en lanceren praktische digitale strategieën, innovatieve campagnes, unieke verhalen en alles daaromheen.

In onze samenwerking met klanten gaan creativiteit en digitale mogelijkheden hand in hand. We versterken merken om uiteindelijk de groei van resultaat een versnelling te geven.

Hoe kan Dogfight Digital jou helpen?

Marketing

Als je een manier zoekt om op te vallen in deze moeilijke markt, is het misschien tijd om eens goed na te gaan of je digitale marketing strategie wel werkt. Wil je voorsprong op andere bedrijven, heb je hulp nodig bij het genereren van leads of het omzetten van die prospects in klanten, praat dan vandaag nog met me ons!

Enkele van onze diensten:

 • Customer Journey
 • SEO (Search Engine Optimization)
 • Strategie Audit

Weet je het niet helemaal zeker? Een kop koffie wil nog wel eens helpen.

Content

Hoe krijg je de aandacht die je verdient, vooral met zoveel dingen die online om onze aandacht strijden? Het is duidelijk dat als je wilt dat mensen geïnteresseerd blijven in wat je promoot of verkoopt, het relevant moet zijn en ergens naar moet leiden wat interessant is. Anders klikken ze gewoon weg. Daarom richten we ons op het leveren van op maat gemaakte inhoud via diverse kanalen, gericht op jouw specifieke klantgroepen.

Enkele van onze diensten:

 • Contentstrategie
 • Content creatie
 • E-mail nieuwsbrief

Zoek je iets anders? Laten we eens afspreken.

Creatief

Sociale media kanalen zijn onmisbaar in de hedendaagse online marketing mix. Creativiteit is leidend, maar alleen als het tot resultaten leidt. Wij weten hoe we sociale kanalen moeten gebruiken voor maximale impact van jouw boodschap. Waar het echt om gaat: engagement met een publiek dat achter je staat!

Enkele van onze diensten:

 • Social Media Operations
 • Advertising
 • LinkedIn / Facebook / Instagram

Een ander platform? Vertel ons jouw verhaal.

Bouwen

Je website is het belangrijkste onderdeel van de online klantenreis. Het is waar jouw klanten naartoe gaan als ze informatie nodig hebben. Het zet de toon voor hun ervaring met jouw merk. Zorg er dus voor dat het alle essentiële elementen bevat, zoals een duidelijke navigatie, een eenvoudige gebruikersinterface en een gemakkelijk bestelproces, zodat je klanten alles krijgen wat ze willen om eenvoudig zaken met je te doen.

Enkele van onze diensten:

 • Websites
 • Webshops
 • Webdesign

Ben je op zoek naar iets anders? Geef ons een belletje.

Groei

Interesse omzetten in resultaten. Uiteindelijk draait het allemaal om een aanvraag, reservering of aankoop. Je wilt mensen zover krijgen dat ze van de eerste stap van aandacht overgaan tot een verbintenis die resulteert in business voor je onderneming. Van leads via platforms als LinkedIn tot online winkelwagentjes op je website.

Enkele van onze diensten:

 • Demand Generation
 • E-mail Automation
 • Web Analytics

Heb je een andere uitdaging? Stuur ons een berichtje.

Onze aanpak

We denken strategisch en handelen praktisch. We maken gebruik van de mogelijkheden van vandaag. Met ons team van strategen, creatieve marketeers en webdevelopers zijn we de ideale mix om van jouw uitdaging een succes te maken.

We helpen je graag op weg om de juiste keuze te maken. Onze werkwijze is pragmatisch en doelgericht. Je hebt altijd inzicht in wat we doen voor je en wat het resultaat daarvan is.

Advies

Een doordacht voorstel van ons team hoe je volgens ons het beste met jouw online marketing uitdaging verder moet. Het start met het stellen van de juiste vragen.

» NEEM CONTACT OP

Aan de slag

Afhankelijk van het advies en de onderlinge afspraken gaan we aan de slag. Van SEO tot webshop, samen met jou gaan we voor het beste resultaat.

RESULTAATGEDREVEN

Resultaat

We werken transparant en resultaatgericht. Je hebt altijd inzicht in wat we doen en wat het oplevert. Jouw succes is onze ambitie.

ALTIJD INCLUSIEF

We werken graag met jouw samen om groei te versnellen.

Laten we het allerbeste uit elkaar halen. Het begint met het stellen van de juiste vragen.