Skip to main content

Websites en webshops

Niets is zo belangrijk als jouw website en webshop; dit is waar (potentiële) klanten kennis maken met je bedrijf. Dus; jij hebt een professionele website nodig. Zo zorg je voor een onvergetelijke eerste indruk, in positieve zin natuurlijk. Hier helpt Dogfight Digital je graag bij. Want laten wij nu net vele jaren ervaring hebben in het maken van websites en webshops. Wij zorgen voor een overzichtelijk site die jouw doelgroep aanspreekt. Pakkende teksten, indrukwekkende beelden en stimulerende “call-to-actions”; we vullen je site ermee. En natuurlijk is je website ook goed zichtbaar in Google. Samen werken we op transparante en gedreven wijze aan het beste eindresultaat.

» Ik wil hulp van Dogfight Digital

Onder meer zij gingen jou voor ❤️

Webshops

Wil je graag je producten of diensten online verkopen? Dat vraagt om een goede webshop met sterke visuals, aanlokkelijke “call-to-actions” en een zorgeloos afrekensysteem. Dogfight Digital helpt je graag bij het opzetten of verbeteren van jouw webshop. Onze professionals ontwikkelen een website die goed vindbaar is in Google, een responsive design heeft én bovenal ingericht is op conversie. Zo ben jij verzekerd van een prachtige website op elk apparaat. En deze webshop is natuurlijk afgestemd op de behoeftes van jouw doelgroep. Zo zorgen we samen voor een ongekende merkbeleving.

Waarom je webshop uitbesteden aan Dogfight Digital?

Je webshop laten maken door Dogfight Digital heeft vele voordelen:

 • Je bent verzekerd van een professionele webshop dankzij onze jaren ervaring
 • Jouw webshop is zoekmachine vriendelijke
 • Wij bieden inzicht in je data
 • Dogfight Digital werk samen met jou aan je doelstellingen
» Dat wil ik
Webshop ProFarming Dogfight Digital

Websites: Professionele website laten maken

Je website geeft je de eerste indruk van jouw merk en bedrijf. Natuurlijk wil je dat deze “eerste indruk” goed is. Daar helpen onze website experts je graag bij. Wij zorgen ervoor dat je website uitstekend werkt én er geweldig uitziet. Uiteraard volledig afgesteld op de behoefte van je doelgroep. Hierbij nemen we je graag mee; van functioneel ontwerp tot definitieve website. Wij werken graag op een transparante wijze; samen maken we het verschil. Kies je voor Dogfight Digital? Dan ben je verzekerd van een professionele website die je doelgroep aanspreekt én goed vindbaar is in Google.

Waarom een professionele website laten maken door Dogfight Digital?

Onze klanten laten kiezen voor een website door ons omdat we zorgen voor:

 • Een responsive website die goed zichtbaar is op ieder scherm
 • Een website die aansluit op de behoefte van je doelgroep
 • De website die online goed vindbaar is
 • Een gebruiksvriendelijk website
» Dat wil ik

Landingspagina’s

Een goede landingspagina is onwijs belangrijk, maar wat is een landingspagina? Vanuit andere media verwijs je naar een landingspagina. Dit kan vanuit social media maar ook via een Google Ads campagnes. Een landingspagina heeft één doel: conversie, jouw bezoeker veranderen naar een klant. Onze website experts maken landingspagina’s die direct de zoekvraag van je doelgroep beantwoorden én conversie stimuleren. Wij zorgen voor een pakkende tekst, aantrekkelijke beelden en een prikkelende “call-to-action”. Dit doen we graag samen met jou. Samenwerken is  immers essentieel voor een duurzaam resultaat.

Waarom Dogfight Digital je landingspagina’s laten maken?

Dit is waarom onze klanten kiezen voor een landingspagina’s van Dogfight Digital:

 • Wij zorgen voor een ijzersterke landingspagina, gericht op conversie
 • Wij stellen je landingspagina’s haarfijn af op je doelgroep
 • Wij optimaliseren de landingspagina’s voor jouw (toekomstige) campagnes
» Dat wil ik
landingspagina-Kroymans-Dogfight-Digital

Ben je toe aan een professionele website of webshop?

De beste websites en webshops

Je kan ook het formulier invullen, dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

  Met welke marketing uitdaging kunnen we je helpen?

  Close Menu