Skip to main content

Wat is online marketing?

Kort samengevat is online marketing: “Het promoten van diensten of producten die je aanbiedt via het internet.” Hieronder valt SEO, SEA, online branding en E-mail marketing. Het doel van online marketing? Potentiële klanten stimuleren om je product of dienst te kopen. Je zet marketing in om je conversie te verhogen en online te groeien. Maar hoe doe je dat precies? Dogfight Digital helpt je hier graag bij. Iedere dag staan wij voor je klaar. Met onze marketing strategie zorgen wij ervoor dat je je doelgroep beter bereikt. Wij denken graag verder dan “Hoog in Google staan”; we richten ons ook op social media marketing, e-commerce en content marketing.

» Ik wil hulp van Dogfight Digital

Onder meer zij gingen jou voor ❤️

Hoe vullen we online marketing voor jou in?

Ons online marketing bureau gaat aan de slag met een marketing strategie die naadloos aansluit op jouw doelstellingen. We meten wat we doen, durven aan te passen en te versterken wat goed werkt. Hier nemen we je graag in mee. We zijn open over onze marketingstrategie; hoe we jou laten groeien en waarop we bijsturen. Transparantie, no-nonsense en oog op resultaat staan bij ons hoog in het vaandel.

Online branding: een sterke merkidentiteit dankzij online marketing

Bij online branding draait het om de emotionele connectie die jouw (potentiële) klanten hebben met je merk. Hierbij is het authentieke verhaal achter je bedrijf cruciaal. Jij wil namelijk tussen de rest uitspringen. Maar hoe pak je dit aan? Dogfight Digital helpt je hier graag bij. Wij zorgen ervoor dat de juiste kanalen worden ingezet om je merkbeleving te vergroten. Natuurlijk voorzien we je social media van pakkende content. Zo versterken we de emotionele associaties van de doelgroep. Het gevolg? Je doelgroep heeft een positieve emotionele connectie met jouw merk!

Waarom Dogfight Digital inschakelen voor online branding?

Dit is waarom veel bedrijven kiezen onze online branding:

 • Een kanaalmix die je doelgroep op het juiste moment target
 • Pakkende content die jouw authentieke verhaal overbrengt
 • Vergroot je merkbekendheid en klantbinding
 • Motiveer potentiële klanten tot aankoop
» Dat wil ik
Online Branding Trae Lyx Dogfight Digital
E-mailmarketing Bolivia Dogfight Digital

E-mailmarketing: e-mail marketing strategie op maat

Tegenwoordig doet bijna elk bedrijf aan e-mailmarketing. Maar nog al te vaak zien we dat met een constante stroom aan mailtjes drijven juist klanten worden weggejaagd. Dat kan anders.

Wanneer je een e-mail marketing strategie inzet op de juiste manier, bind je (potentiële) klanten en groeit je merk. En daar helpt Dogfight Digital je graag bij. Met onze e-mailmarketingstrategie is één ding zeker; je speelt in op de behoefte van je doelgroep. En laat dat nu het aller belangrijkste zijn. Wij zorgen ervoor dat de boodschap naadloos is afgestemd op jouw doelgroep. Zo behalen we samen het gewenste resultaat. Van zichtbaarheid en merkidentiteit tot aan online vindbaarheid en conversie; ons transparante en resultaatgerichte team helpt je erbij.

Waarom E-mailmarketing van Dogfight Digital?

Dit is waarom onze klanten kiezen voor E-mail marketing:

 • Email campagne haarfijn afgestemd op jouw doelgroep
 • Bind (potentiële) klanten aan je merk
 • Vergroot je bereik
 • Versterk je merk
» Dat wil ik

SEO: Zoekmachine optimalisatie voor jouw website

Wil je graag goed zichtbaar zijn in zoekmachines als Google en Bing? Dogfight Digital help je hier graag bij met zoekmachine optimalisatie op maat. Zo leggen wij de basis voor je online zichtbaarheid.

Met onze zoekmachine optimalisatie neemt het organische zoekverkeer naar je website toe. Want hoger in Google staan, betekent meer bezoekers. Wij doen voor jou een sterk zoekwoorden onderzoeken. Daarna maken onze specialisten een doeltreffend contentplan en meten we de groei van je websitebezoek. We versterken wat goed werkt, en stellen bij waar nodig. Want wendbaarheid zit in onze aard. Met onze effectieve SEO strategie ben je verzekerd van doorlopend meer websitebezoekers.

Waarom zoekmachine optimalisatie (SEO) voor goede online marketing?

Woorden SEO marketing heeft de volgende voordelen:

 • Vergroot je online zichtbaarheid
 • Meer online bezoekers
 • Verhoog je omzet
 • Meer conversie
» Dat wil ik
SEO-zoekmachine-optimalisatie-voorbeeld
SEA zoekmachine adverteren voorbeeld

SEA: sta bovenaan met zoekmachine adverteren

Wil je graag bovenaan staan in Google? Dan is het tijd voor zoekmachine adverteren. Door te adverteren op Google bereik je je doelgroep beter, komt er meer verkeer naar je website én groeien je reslutaten. Maar hoe zet je een Google Ads campagne op die het beste resultaat behaalt? Daar helpt Dogfight Digital je graag mee. Onze Google Ads specialisten zetten geheel op maat een Google Ads campagne voor je op. Een wees gerust, wij helpen je op een begrijpelijke en praktische manier. Geen ingewikkelde SEA termen, maar gewoon duidelijke taal. Daar houden we zelf namelijk ook van.

Waarom zoekmachine optimalisatie door Dogfight Digital (SEA)?

Dit is waarom veel bedrijven kiezen voor zoekmachine optimalisatie van Dogfight Digital:

 • Je leads nemen toe
 • Direct meetbaar resultaat
 • Meer websitebezoekers
 • Je conversie neemt toe
» Dat wil ik

Klaar voor ijzersterke online marketing?

Online marketing op maat

Je kan ook het formulier invullen, dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

  Met welke marketing uitdaging kunnen we je helpen?

  Close Menu