CONVERTEER LEADS NAAR SALES

MET ALL-IN-ONE MARKETING AUTOMATION

Haal jij het maximale uit je website? Hoe geef je opvolging aan al je bezoekers? Heb jij de content onder controle? Nieuwsbrieven? Landingspagina’s? En hoe zorg je dat deze content leidt tot extra sales? Met hulp van online marketing bureau Dogfight Digital en de SharpSpring software converteer je binnen no time leads naar keiharde sales! Ontdek de voordelen van Marketing Automation.

SharpSpring marketing automation

DE VOORDELEN VAN SHARPSPRING

Dogfight Digital is officiёle partner van SharpSpring, wij helpen je graag om aan de slag te gaan en ondersteunen je met trainingen, advies, maar we kunnen ook alles uit handen nemen.

MEER EN BETERE LEADS

Vanaf het moment dat iemand een website bezoekt, formulier invult, nieuwsbrief opent ( en nog veel meer! ) gaat SharpSpring aan de slag met tracking.

LEADS CONVERTEREN NAAR SALES

In SharpSpring kom je alles te weten over een bezoeker. Stuur geautomatiseerde e-mails op basis van gedrag en gebruik lead scoring om ‘hot leads’ te identificeren voor sales.

100% INZICHT

Analyseer campagnes en bekijk de echte ROI van je marketingactiviteiten. Door de uitgebreide tracking heb je alle statistieken inzichtelijk.