Skip to main content

De creatie van een digitale koploper.

Lasaulec is sinds zijn oprichting in 1947 een succesvolle technische groothandel in verbruiksmaterialen, gereedschap (mro-artikelen) en persoonlijke beschermingsmiddelen. Lasaulec voorziet bedrijven in heel Nederland en België van de beste materialen en grootste merken.

Lasaulec is koploper in slimme digitale transformatie. Het is één van de eerste technische groothandels die de kansen van online marketing heeft omarmt.

CHALLENGE

Digitalisering maakt inhaalslag in de industriële sector.

Het management van Lasaulec zag vele jaren geleden al dat het belangrijk is om te blijven investeren in de toekomst en heeft dan ook als één van de eersten in de branche een webshop gebouwd en is het begonnen met social media en e-mailmarketing. In samenwerking met Dogfight Digital wordt continu verder versneld op digitaal marketing vlak, van strategie tot uitvoering.

Lasaulec

200

Medewerkers

12

Producten

10

Vestigingen

SOLUTION

Dankzij een sterke strategie, slimme campagnes en goede content is het bereik van deze innovatieve technische groothandel enorm gegroeid.

Maar daar blijft het niet bij. We ontwikkelen een continue online marketing strategie samen met Lasaulec. Geen eenmalige acties, maar testen, meten en aanpassen waar nodig. We beheren de online marketing uitvoering en zorgen zo voor meer betrokkenheid, leads en sales.

Slimme multi-channel campagnes in samenwerking met leveranciers

Doorlopende content creatie voor social media, websites en meer

Account-based marketing

E-mail marketing

We helpen jou met online groeien

Laten we het allerbeste uit elkaar halen. Het begint met het stellen van de juiste vragen.

Close Menu