Jouw website hoger in de zoekresultaten van Google

Dat is balen. Je typt relevante woorden voor jouw organisatie, dienst of product in het zoekveld van Google, maar helaas, je moet goed spitten voordat je jouw website te zien krijgt. Veel ondernemers zitten met dit dilemma. Potentiële klanten oriënteren online voordat ze overgaan op een aankoop. Je wilt dus zichtbaar zijn op plaatsen waar je klanten zich het meest bewegen. Het creëren van online merkbekendheid wordt steeds belangrijker in een competitieve omgeving en wij kunnen je daarbij helpen.

Direct hulp inschakelen

Zoekwoorden onderzoek

Een goed begin is het halve werk zeggen wij altijd. Begin daarom ook altijd met een gedegen zoekwoorden onderzoek. Welke zoekwoord, of liever, zoekwoordcombinaties zoekt jouw doelgroep? Hoe hoog is het zoekvolume? En hoeveel concurrentie zit erop? Wij beschikken over allerlei handige tools om dit voor je in kaart te brengen.

Meer bezoekers op je website en meer omzet genereren

Als je weet welke zoekwoorden je doelgroep gebruikt en hoe groot je concurrentie op deze woordcombinaties is kun je makkelijker bepalen welke woordcombinaties voor jouw Quick Wins opleveren. Heb je de Quick Wins helder voor ogen? Mooi! Tijd om op basis van die informatie SEO-teksten te schrijven. Oftewel: webteksten die perfect aansluiten op het algoritme van zoekmachines én op de behoeften van je doelgroep.

Denk je nu: Yes dat wil ik! Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Maak je geen zorgen, wij weten precies hoe de tekst opgebouwd dient te worden, waar we welk woordje moeten plaatsen en hoe we de pagina zo relevant mogelijk kunnen maken voor jouw doelgroep. Je wilt namelijk niet alleen meer bezoekers op je website, maar nog belangrijker, door meer verkeer óók meer omzet genereren. Wij helpen je om dit doel te bereiken.

Voorbeelden van goede webteksten

Op zoek naar een webtekst voorbeeld? Check dan de trending pagina die we schreven voor Lasaulec over het voorkomen van bevroren leidingen.

Duurt lang…

Ja, het kost tijd om SEO webteksten hun werkt te laten doen. En geduld, maar je zult het effect naar verloop van tijd zeker merken. Je pagina ontvangt meer verkeer, de bezoeker blijft langer op de website en heeft interactie met meerdere elementen op de site. Het gevolg is dat Google de content op je website meer gaat waarderen en je hoger in de zoekresultaten terecht komt.

Maar wat als je die tijd niet hebt? Hoe kun je ervoor zorgen dat je iets meer gas kunt geven? Ook dan staan we voor je klaar. Met SEA. Met Search Engine Ads zorgen we voor extra (snelle) boost. Doordat je al snel meer verkeer naar je website trekt gaat het vervolg proces ook sneller (Google ziet meer verkeer, bezoeker doet meer op de website etc.).

Belangrijk bij het inzetten van SEA is de keuze van de zoekwoorden en de SEA kosten. Je wilt namelijk je budget zo effectief en efficiënt mogelijk inzetten. Daarnaast wil je dankzij advertising ook een boost zien in het aantal conversies op de site. Wij zorgen ervoor dat dit meetbaar wordt helpen je met het berekenen van je ideale kosten per klik (CPC) en kosten per conversie (denk aan het invullen van een contactformulier of het plaatsen van een bestelling).

Jouw hulptroepen staan klaar!

Wil je dat we je website checken en ben je benieuwd of bestaande pagina’s wel SEO-proof zijn? Geen probleem, we kijken waar we verbeteringen aan kunnen brengen en gaan, waar nodig, optimaliseren. We houden de laatste updates goed in de gaten en hebben allerlei tips en tricks achter de hand om de tekst zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor Google. Voor elke SEO of SEA vraag staan onze hulptroepen klaar! Neem gerust contact met ons op. Wij geven je graag meer online marketing tips.

    Met welke marketing uitdaging kunnen we je helpen?