fbpx Skip to main content

Jaar op jaar bereik en conversie verhogen via online campagnes, website optimalisatie en ijzersterke content.

Posthumus Machines en Revisie BV is al meer dan 30 jaar een vertrouwde leverancier van diverse soorten metaalbewerkingsmachines. Klanten en eindgebruikers worden volledig ontzorgd op het gebied van advies, levering en installatie van nieuwe en gebruikte metaalbewerkingsmachines. Daarnaast beschikt Posthumus ook over een eigen servicedienst met goed opgeleide monteurs. Zij volgen regelmatig trainingen bij de fabrikant en kennen ze de machines van binnen en buiten.

Sinds een aantal jaren is Posthumus Machines en Revisie importeur van topmerken als MEP, Arboga, Hydmech, Marpol, Maco, Arol, Roccia, Momac, Bimak en Abene. Dit heeft de positie van Posthumus Machines aanzienlijk versterkt. Als extra service kunnen klanten via een webshop onderdelen, olie, veiligheidsmateriaal en toebehoren bestellen.

CHALLENGE

Als organisatie streef je naar groei

Groei op het gebied van bereik en verkoopresultaat. Je wilt nieuwe markten aanboren zodra de kans zich voordoet en duurzame relaties opbouwen met bestaande klanten. Het is daarom belangrijk om de juiste (online) touchpoints te creëren op het juiste moment.

Posthumus Machines vond in Dogfight Digital de geschikte partner om op strategische wijze te werken aan groei. Jaar op jaar. En met succes.

Posthumus

+40

Groei online verkeer

+469

Bezoek via social media

+120

Conversie

SOLUTION

IJZERSTERKE CONTENT, WEBSITEOPTIMALISATIE EN ONLINE CAMPAGNES.

IJzersterke content bieden via website en online kanalen welke aansluit bij het (zoek)gedrag van klanten en eindgebruikers. Beschikbare data analyseren ten behoeve van website optimalisatie en conversie. Onze kennis en expertise inzetten om specifieke doelgroepen te bereiken en de relatie met bestaande klanten te versterken om zodoende het verkoopresultaat te vergroten.

SEO

Doorlopende content creatie

Video & Fotografie

Online advertising

E-mail marketing

Landings- pagina’s

We gaan graag de samenwerking met je aan

Laten we het allerbeste uit elkaar halen. Het begint met het stellen van de juiste vragen.

Close Menu