Wij zorgen ervoor dat je overtuigend bent

Precies de hulp die je nodig hebt

Uitvoering door ervaren online professionals
Praktisch en gericht op resultaat
Altijd transparant wat we doen

» DOE DE ONLINE CHECK

Kan je de bezoekers van jouw website voldoende overtuigen van jouw aanbod? Vinden je klanten de juiste informatie over jouw bedrijf en jouw oplossingen? Of weet je het eigenlijk niet? Wij helpen jou om je producten en diensten op een overtuigende manier onder de aandacht te brengen. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Aandacht vasthouden is lastig, zeker online. Overtuigen, op basis van relevante content via de juiste kanalen, moet leiden tot resultaat. Of dat nu interesse is of harde euro’s. Korte termijn-denken werkt niet. Onze online professionals weten wat wel werkt, op basis van kennis, ervaring en data.

Hoe kan Dogfight Digital jou helpen?

Dit zijn de online marketing diensten die helpen de overtuigingskracht van jouw bedrijf te versterken.

Content marketing

Content
marketing

Met content marketing trek je klanten aan met relevante informatie via verschillende digitale kanalen. Inhoud, vorm en kanalen stemmen we af op de klantreis. Dat kan variëren van informatieve blogberichten op je website tot wervende video’s via social media.

Conversion Rate Optimization

Conversie
optimalisatie

Je krijgt wel bezoekers op je website, alleen leidt dat tot te weinig resultaat. Of dat resultaat nu een informatie aanvraag is, een download of een aankoop in je webshop. Je wilt dat dusdanig optimaliseren dat al je SEO of advertentie inzet ook gaat converteren tot resultaat.

Analytics

Data
Analytics

Wordt je door de juiste mensen gevonden? Op je buikgevoel kan je niet af gaan, op data en inzicht wel. Het inrichten van de juiste tags, pixels, cookies en tools om te kunnen meten of je resultaat boekt is een vak apart. Wij helpen je. Uiteraard met respect voor privacy.

Wil je online beter gevonden worden? Kijk dan eens hier. Wil je harder groeien? Dat kan ook, klik dan hier.

Onze aanpak

We denken strategisch en handelen praktisch. We maken gebruik van de mogelijkheden van vandaag. Met ons team van strategen, creatieve marketeers en webdevelopers zijn we de ideale mix om van jouw uitdaging een succes te maken.

We bieden online marketingdiensten, van SEO tot webdevelopment. Je bepaalt uiteraard zelf wat je nodig hebt. We helpen je graag op weg om de juiste keuze te maken.

Onze werkwijze is pragmatisch en doelgericht. Je hebt altijd inzicht in wat we doen voor je en wat het resultaat daarvan is.

Online check

Ontdek zelf hoe Dogfight Digital jou kan helpen. Gemakkelijk en binnen vijf minuten klaar.

» DOE DE GRATIS CHECK

Advies

Een doordacht voorstel van ons team hoe je volgens ons het beste met jouw online marketing uitdaging verder moet.

OP MAAT

Aan de slag

Afhankelijk van het advies en de onderlinge afspraken gaan we aan de slag. Van SEO tot webshop, samen met jou gaan we voor het beste resultaat.

RESULTAATGEDREVEN

Inzicht in resultaat

We werken transparant en resultaatgericht. Je hebt altijd inzicht in wat we doen en wat het oplevert. Jouw succes is onze ambitie.

ALTIJD INCLUSIEF

Bekijk ook onze cases

Lasaulec

Dankzij een sterke strategie, slimme campagnes en goede content is het bereik van deze technische groothandel enorm gegroeid.

PearlPaint Group

De vernieuwde online identiteit van een producent van verf en kneedbare merkproducten geeft een boost aan resultaat.

Kijk ook eens bij onze andere cases.

We helpen jou met online groeien

Laten we het allerbeste uit elkaar halen. Het begint met het stellen van de juiste vragen.