Onze diensten

Voor al jouw online marketing

Dogfight Digital is een resultaat gedreven online marketingbureau. Van strategie en media tot creatie en development. Zo bereik je de juiste doelgroep, op het perfecte moment en met de juiste boodschap in iedere fase van de digitale klantreis.

Strategie

De wereld is veranderd. Wat betekent dat voor mijn marketing aanpak? Welke veranderingen moet ik doorvoeren, waar moeten wij onszelf als bedrijf aanpassen? Succes begint bij een krachtige online strategie gecombineerd met een strakke uitvoering.

Content

Op strategische wijze waardevolle content creëren en verspreiden, dat is contentmarketing. Wij helpen je relevante en mooi vormgegeven content te creëren en verspreiden onder jouw doelgroep. Wij helpen je jouw merk te versterken en leads te genereren.

Development

Van concept tot design: stap voor stap helpt ons team jou met het realiseren van jouw webshop, website of applicatie. Van front- tot backend, wij ontwikkelen, verbinden & bouwen. Ondersteund door integraties om slim opvolging te geven aan bezoekers en leads.

Social Media

Iedereen kent de kracht van social media. Maar liefst 96 procent van de Nederlanders gebruiken social media. Maar slechts weinig bedrijven gebruiken echt de kracht van social media. Onze specialisten helpen je bij het uitvoeren van een goede social media strategie.

Online marketing bureau Heerenveen Dogfight Digital -Consult

Online marketing advies via video

Ben je in deze onzekere tijden op zoek naar een manier om in contact te blijven met jouw doelgroep? Dogfight Digital helpt je graag. Je kunt een afspraak met ons maken voor online marketing advies via video.

Esther van Kerkvoorde - Dogfight Digital

Wij werken o.a. met

Jouw team van experts

Met online marketing je product of dienst succesvol in de markt zetten? Dit is mogelijk in samenwerking met de specialisten van Dogfight Digital. Wij hebben veel ervaring met alle onderdelen van online marketing en leadgeneratie en werken voor opdrachtgevers als ING, Henkel, Lasaulec, 3M, DeLaval, Quadient en het Europees Parlement. Het team van Dogfight Digital bestaat uit enthousiaste professionals met expertise op het gebied van design, video, advertising, e-mailmarketing, SEO, SEA en online marketing.