Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt

Precies de hulp die je nodig hebt

Uitvoering door ervaren online professionals
Praktisch en gericht op resultaat
Altijd transparant wat we doen

» DOE DE ONLINE CHECK

Wordt jouw bedrijf of merk slecht gevonden via Google of andere zoekmachines? Loop je vast met jouw online advertentiecampagnes? Voldoet jouw site of shop nog wel? Wij helpen jouw merk de zichtbaarheid te geven die het verdient. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Concurrentie is groot, zeker online. Vindbaarheid, zowel organisch als betaald, moet dan ook gedegen aangepakt worden om uiteindelijk rendement te behalen. Trucjes werken niet. Online professionals wel, op basis van kennis, ervaring en data.

Hoe kan Dogfight Digital jou helpen?

Dit zijn de online marketing diensten die helpen jouw vindbaarheid te verbeteren.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine
optimalisatie

Ook wel bekend als SEO. We verbeteren jouw website dusdanig dat zoekmachines als Google hem beter kunnen lezen om hoger in de zoekresultaten te verschijnen. Gaat niet vanzelf, is geen snel trucje, moeten we gewoon aan werken.

Online adverteren

Online
adverteren

Adverteren doet begeren. Je wilt iets bereiken. Een promotie, of een aankondiging van een evenement. Of je hebt geen geduld en wilt gewoon van het dak schreeuwen dat je de beste bent. Wat dan ook, we voeren dit effectief voor je uit.

Web development

Web
development

Je website is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de online klantenreis. Hier bepaal jij met welke boodschap je jouw bedrijf presenteert en hoe je je klant wilt helpen. Een site, shop of app, jij bepaalt zélf hoe en wat.

Word je al optimaal gevonden maar kan je nog wel wat overtuigender zijn, kijk dan eens hier. Wil je harder groeien? Dat kan ook, klik dan hier.

Onze aanpak

We denken strategisch en handelen praktisch. We maken gebruik van de mogelijkheden van vandaag. Met ons team van strategen, creatieve marketeers en webdevelopers zijn we de ideale mix om van jouw uitdaging een succes te maken.

We bieden online marketingdiensten, van SEO tot webdevelopment. Je bepaalt uiteraard zelf wat je nodig hebt. We helpen je graag op weg om de juiste keuze te maken.

Onze werkwijze is pragmatisch en doelgericht. Je hebt altijd inzicht in wat we doen voor je en wat het resultaat daarvan is.

Online check

Ontdek zelf hoe Dogfight Digital jou kan helpen. Gemakkelijk en binnen vijf minuten klaar.

» DOE DE GRATIS CHECK

Advies

Een doordacht voorstel van ons team hoe je volgens ons het beste met jouw online marketing uitdaging verder moet.

OP MAAT

Aan de slag

Afhankelijk van het advies en de onderlinge afspraken gaan we aan de slag. Van SEO tot webshop, samen met jou gaan we voor het beste resultaat.

RESULTAATGEDREVEN

Inzicht in resultaat

We werken transparant en resultaatgericht. Je hebt altijd inzicht in wat we doen en wat het oplevert. Jouw succes is onze ambitie.

ALTIJD INCLUSIEF

Bekijk ook onze cases

Lasaulec

Dankzij een sterke strategie, slimme campagnes en goede content is het bereik van deze technische groothandel enorm gegroeid.

Posthumus

Jaar op jaar bereik en conversie verhogen via online campagnes, website optimalisatie en ijzersterke content.

Kijk ook eens bij onze andere cases.

We helpen jou met online groeien

Laten we het allerbeste uit elkaar halen. Het begint met het stellen van de juiste vragen.