Online Marketing Team Upgrade: Digital Marketing Consultant Tanya van der Wal!

  • 08/11/2018
871 256 Dogfight Digital Online marketing

Hallo daar! Allereerst wil ik je bedanken dat je op mijn titel hebt geklikt. Dat betekent dat ik je nieuwsgierigheid heb gewekt en graag wilt weten wat ik voor jou kan betekenen.

Mijn naam is Tanya van der Wal en mijn missie is om jou te voorzien van een effectieve online strategie op maat. Concepten bedenken én uitvoeren, daar kun jij mij voor inschakelen. Ik heb ontzettend veel ideeën, maar vind het belangrijk om de gestelde doelen in het achterhoofd te houden en niet geheel onbelangrijk: resultaat boeken!

Tanya van der Wal | Digital Marketing Consultant Dogfight Digital

Samen staan we sterk(er)

Het fijne van samenwerken met Dogfight Digital is dat je profiteert van de skill set van professionals van verschillende expertises. Ook ik pluk daar de vruchten van! Wij sparren samen met jou om het gewenste eindresultaat te behalen. Groei mee en maak, net als vele klanten voor jou, gebruik van de mogelijkheden van online marketing.

Wat houdt mij nog meer “van de straat”?

’s winters schilder ik graag (Ik doe mee met schilderij van het jaar 2018: www.schilderijvanhetjaar.com). Met mooi weer ben ik liever buiten; met de quad door weilanden scheuren, zeilen of wandelen met mijn hond Nelson.