Wij zorgen ervoor dat je digitaal groeit

Precies de hulp die je nodig hebt

Uitvoering door ervaren online professionals
Praktisch en gericht op resultaat
Altijd transparant wat we doen

» DOE DE ONLINE CHECK

Haal je voldoende resultaat uit je social media kanalen? Ben je onderscheidend genoeg om nieuwe klanten naar jouw site of shop te trekken? Biedt je ze dan een gemakkelijke en logische online ervaring om klant te blijven? Wij helpen jou om klanten naar jouw digitale kanalen te leiden en te houden. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Groei is noodzakelijk om te overleven. Nieuwe concurrentie uit onverwachte hoek, klanten die minder loyaal blijken. Of een pandemie die alles op z’n kop zet. Wij helpen jouw organisatie stap voor stap met de eigen digitale transformatie. Op basis van kennis, ervaring en data.

Hoe kan Dogfight Digital jou helpen?

Dit zijn de online marketing diensten die jou helpen in jouw online groei.

Social media marketing

Social media
marketing

Sociale kanalen zijn onmisbaar in de online marketingmix van je bedrijf. Welke doelstelling je ook wilt bereiken, het is belangrijk dat je de juiste social media kanalen en tactieken inzet. Anders blijft het bij een paar likes zonder vervolg.

Online Shopping

Online
shopping

Je wilt dat digitaal bezoek leidt tot resultaat. Harde euro’s. De mogelijkheden voor klanten om iets bij jou te kopen nemen digitaal alleen maar toe. We helpen je graag met directe verkoopmogelijkheden via social media of je eigen webshop.

Automation

Marketing
Automation

Veel stappen in je marketing zijn te automatiseren. Dit is fijn voor je klant want je maakt het hem zo makkelijk mogelijk. Het maakt ook je eigen processen efficiënter. Waardoor je tijd overhoudt om je bezig te houden met verdere groei.

Kan je nog wel wat overtuigender zijn, kijk dan eens hier. Wil je beter gevonden worden? Dat kan ook, klik dan hier.

Onze aanpak

We denken strategisch en handelen praktisch. We maken gebruik van de mogelijkheden van vandaag. Met ons team van strategen, creatieve marketeers en webdevelopers zijn we de ideale mix om van jouw uitdaging een succes te maken.

We bieden online marketingdiensten, van SEO tot webdevelopment. Je bepaalt uiteraard zelf wat je nodig hebt. We helpen je graag op weg om de juiste keuze te maken.

Onze werkwijze is pragmatisch en doelgericht. Je hebt altijd inzicht in wat we doen voor je en wat het resultaat daarvan is.

Online check

Ontdek zelf hoe Dogfight Digital jou kan helpen. Gemakkelijk en binnen vijf minuten klaar.

» DOE DE GRATIS CHECK

Advies

Een doordacht voorstel van ons team hoe je volgens ons het beste met jouw online marketing uitdaging verder moet.

OP MAAT

Aan de slag

Afhankelijk van het advies en de onderlinge afspraken gaan we aan de slag. Van SEO tot webshop, samen met jou gaan we voor het beste resultaat.

RESULTAATGEDREVEN

Inzicht in resultaat

We werken transparant en resultaatgericht. Je hebt altijd inzicht in wat we doen en wat het oplevert. Jouw succes is onze ambitie.

ALTIJD INCLUSIEF

Bekijk ook onze cases

PearlPaint Group

De vernieuwde online identiteit van een producent van verf en kneedbare merkproducten geeft een boost aan resultaat.

Henkel

Door online campagnes is de samenwerking met Europese distributeurs versterkt en is direct klantcontact mogelijk gemaakt.

Kijk ook eens bij onze andere cases.

We helpen jou met online groeien

Laten we het allerbeste uit elkaar halen. Het begint met het stellen van de juiste vragen.