Jouw team van experts

voor al jouw online marketing

We zijn een jonge en niet-alledaagse digital marketing agency met een bijzondere achtergrond. We zijn niet het grootste bureau. Bewust. We geloven dat juist door slim, wendbaar en efficiënt te opereren wij meer kunnen bereiken dan de grotere bureaus. We meten wat we doen, we durven aan te passen, los te laten en te versterken wat werkt.

Daarbij maken we gebruik van de mogelijkheden van nu; wat werkt vandaag en morgen. Samen met jou werken we om de groei van jouw bedrijf te versnellen. Stap voor stap. We bouwen, testen en lanceren praktische digitale oplossingen, innovatieve campagnes, unieke verhalen en alles daaromheen.

En ben je benieuwd waar onze naam Dogfight Digital vandaan komt? Dat verhaal lichten we graag persoonlijk toe.

ONS TEAM

Patrick Giese | Dogfight Digital
Patrick
Managing Director
B2B marketing over ons Dogfight Heerenveen Jelle
Jelle
Videograaf
B2B marketing over ons Dogfight Heerenveen Konrad
Konrad
Digital Designer
B2B marketing over ons Dogfight Heerenveen Tanya
Tanya
Digital Marketing Consultant
B2B marketing over ons Dogfight Heerenveen Peter
Peter
Associate Partner
Bart van der Kooi
Bart
Associate Partner
B2B marketing over ons Dogfight Heerenveen Roderick
Roderick
Associate Partner
Matthijs
Software- ontwikkelaar
Paula Nanninga
Paula
Junior Digital Marketeer

Onze Cases

We nemen je graag mee in de wereld van online marketing. Bekijk wie je voor zijn gegaan en hoe we ook jou kunnen helpen met het bereiken van je doelen. Heb je de ambitie om (online) te groeien maar weet je niet hoe?
Daag ons dan uit om jouw business naar een hoger online level te tillen.

B2B marketing over ons Dogfight Heerenveen Cases

Lasaulec

Lasaulec wilde meer online betrokkenheid en leads. Met onze hulp steeg het aantal volgers op Facebook van 1.100 naar ruim 26.000 volgers. Door onderscheidende en relevante content, meer interactie en door regelmatig gebruik te maken van video.

Quadient

Quadient ambieerde meer naamsbekendheid. Met een stijging van > 200% websitebezoeken en een bereik bij de doelgroep van bijna twee miljoen via Social Advertising, hebben we dit met een scherp budget gerealiseerd.

Posthumus

Voor Posthumus benutten we alle online kansen, van digitale strategie tot social media campagnes. Met focus op lange termijn impact.

3M

De wens van 3M is meer omzet via online kanalen. We hebben gezorgd voor een stijging van online betrokkenheid, leads en verkopen.

IVS ALLIANCE

IVS Alliance had moeite de doelgroep te bereiken. Voor hen ontwikkelden we een contentplatform, social media strategie en nieuwe website.