14 redenen waarom onze teksten jouw klanten laten klikken en kopen

  • 04/09/2017
1024 341 Dogfight Digital Online marketing

“Weltanschauung ist ein gutes Pferd. Aber es ist immerhin ein Unterschied zwischen einem Reiter und einem Rosstäuscher.” – Karl Kraus, Oostenrijks schrijver en dichter 1874-1936

tekstschrijver

Bovenstaande citaat gaat over context. Ik gebruikte hem in mijn eindexamenproject aan de Kunstacademie, maar het citaat kwam nu verrassend genoeg weer naar boven. Wie kent het paard beter; de paardenkoopman of de ruiter? Wij zijn een online marketingbureau dat achter de ruiter staat. Want wij hebben namelijk geen tekstschrijvers, maar copywriters. “Huh? Maar dat is toch een Tekstschrijver?” Eh, nee. Een copywriter is namelijk eigenlijk geen tekstschrijver, maar een marketeer. Die kijkt dus net ietsje verder dan zijn/haar schrijversneus lang is en mag graag tussen de regels door lezen.

Misschien denk je nog steeds huh. Dat begrijpen wij; er bestaat veel verwarring over tekstschrijvers en copywriters. Daarom hebben we dit eBook uitgebracht. Een eBook voor iedereen in het bedrijfsleven met een goed product, dienst, webshop of website die hun (web)teksten naar een hoger niveau willen tillen. In Klokhuistaal: die gewoon meer omzet en meer klanten willen.
Wat je zult aantreffen, behalve prachtig beeldmateriaal? 14 oprechte, inhoudelijke redenen om voor een copywriter te kiezen in plaats van een tekstschrijver. Geen redenen in de trant van ‘omdat we de beste zijn’, ‘omdat we deze en deze certificaten hebben’, maar échte redenen.

copywriter

Ben jij dus op zoek naar een goede tekstschrijver? Omdat je zelf een halve analfabeet bent en omdat zowel online als offline niemand iets van jouw product, dienst of bedrijf begrijpt? Zoek dan niet verder. Maar kies wel voor een iets andere oplossing voor je probleem: de copywriter. Download onderstaand eBook helemaal gratis, laat je overtuigen en bel ons via 0513 619 900!

tekstschrijver

Door: Ghislaine Lesage